Звірські злочини і позасудові страти, так де ж брати по вірі і володарі сили?!

Жіночий відділ
Друкарня

Прес-реліз

Європейсько-середземноморський центр по моніторингу за дотриманням прав людини задокументував виявлення біля 15 тіл, які розкладались, в державній школі імені Шадії Абу Газаля в районі Аль-Фалуджа до заходу від табору Джабалія. Початковий огляд тіл показав, що вони піддались позасудовим стратам під час їх допиту армією злочинного єврейського утворення. В центрі по моніторингу додали: «Тіла вбитих були виявлені після того, як військова техніка окупаційної армії покинула вищезгадану школу та її околиці після декількох днів перебування там і жорсткого обходження з біженцями, які знайшли там притулок». За словами очевидців, серед вбитих були жінки, діти і старі.

Практика позасудових страт, яка проводиться окупантами проти цивільних осіб в сховищах, в коридорах лікарень, які, за словами євреїв, є безпечними, розкриває жорстокість і звірство цього боягузливого утворення, яке направляє свій гнів на беззбройних цивільних осіб, жінок і дітей, які стали беззахисними мішенями для стрілянини. За який гріх стратили цих мирних жителів?! Яку небезпеку становлять для цього злочинного утворення жінки, діти і старі?!

Усі брехливі гасла про гуманітарні цінності пали! Звірства, скоювані у цій війні, обнажили правду про тих, хто ніс ці гасла, і розкрили істинне обличчя гуманітарних інститутів і органів. Проявилось те, що вони є інструментами в руках колоніальних країн, які починають говорити про права і гуманність тоді, коли це служить інтересам їх хазяїв. Проте, коли справа стосується мусульман, вони глухі, німі і сліпі, а швидше — навіть співучасники жорстоких злочинів, скоєних проти народу Гази, як стало ясно з феміністськими організаціями, які до війни старанно працювали в секторі Газа, розбещуючи мусульманську родину і штовхаючи жінок до повстанню проти положень Шаріату, а сьогодні вони мовчать про жорстокі злочини єврейського утворення проти жінок і дітей.

Це злочинне утворення не скоїло б ці звірства, задокументовані на фото і відео, на очах в усього світу, якщо б не підтримка колоніальних держав на чолі з Америкою — головним злодієм і злочинцем. Америка дала єврейському утворенню зелене світло і забезпечила його грошима і зброєю для скоєння масових вбивств проти народу Гази. Америка купила відданість арабських і мусульманських правителів, щоб ті забезпечили безпеку сіоністському утворенню і допустили того, щоб Умма та її армії спробували викоренити його і підтримати населення Гази.

О, мусульмани! Допоможіть народу Палестини, допоможіть жителям Гази і зупиніть це злочинне утворення, перш ніж воно знищить їх! Зречіться від своїх зрадницьких правителів і закличте своїх синів в арміях, щоб ті піднялись на підтримку своїх братів в Газі і Палестині.

О, солдати і офіцери мусульманських армій! Чому ви досі не почали діяти?! Коли ж ви зрозумієте, що немає послуху створінню в непослуху Творцю?! Знайте, що ці правителі зречуться від вас в День Воскресіння, якщо ви продовжте підкорятись їм і не надасте допомоги своїм братам. Це буде справжній збиток як в цьому світі, так і в Майбутньому!

Всемогутній Аллах сказав:

إِذْ تَبَرَّأَ ٱلَّذِينَ ٱتُّبِعُواْ مِنَ ٱلَّذِينَ ٱتَّبَعُواْ وَرَأَوُاْ ٱلْعَذَابَ وَتَقَطَّعَتْ بِهِمُ ٱلْأَسْبَابُ

«Коли ж ті, за ким слідували, зречуться від тих, хто слідував за ними, і побачать муки, зв’язки між ними обірвуться» (2:166).

Так встаньте ж на бік свого народу і впишіть свої імена в число тих, хто набув успіху як в цьому світі, так і в майбутньому.

 

Жіночий відділ Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Вс., 4 Джумада ас-сані 1445 р.х.
17.12.2023 г.
№ 018 / 1445 х.

Головне меню