О, армії мусульман! Аль-Акса волає до вас! Коли ви дасте відповідь?!

Жіночий відділ
Друкарня

Прес-реліз

Варварське єврейське утворення по сей день бомбардує мусульман сектора Газа, яким загрожує геноцид і гуманітарна катастрофа безпрецедентних масштабів. Бомбардування без розбору житлових будинків, лікарень, шкіл, мечетей, ринків та інших цивільних об’єктів призвели до масової загибелі людей і руйнувань. Удар по баптистській лікарні «Аль-Ахлі аль-Маадані» призвів до загибелі сотень людей, багато із яких — жінки і діти.

За даними сил єврейського утворення, за перші 6 днів на сектор Газа було скинуто 6000 бомб загальною вагою 4000 тонн. Окрім того, мусульмани Гази страждають від жорсткої осади, їм загрожує смерть від голоду, зневоднення і хвороб, тому що єврейське утворення використовує чинник продовольства, їжі, води, ліків і палива у якості зброї.

Ми, жінки цієї благородної Умми, звертаємось до наших щирих братів в мусульманських арміях! Земля аль-Акси стікає кров’ю! Ваші брати, сестри і діти Благословенної землі стікають кров’ю! Коли ж ви встанете, щоб захистити і визволити їх?! Скільки ви можете терпіти цю різанину і терор, яким піддається ваша Умма, адже у вас є сила, здатна покласти край цьому кошмару?! Хіба не розриваються ваші серця, коли ви бачите обгорілі трупи дітей, витягнуті з-під завалів, і матерів, які тримають на руках своїх скривавлених дітей, які загинули від рук терористичного єврейського утворення?! Хіба не закипає ваша кров, коли ви бачите, як єврейські сили оскверняють аль-Аксу, як поселенці танцюють на могилах мусульман, в тому числі сподвижників, на цвинтарі Баб ар-Рахма?! Як ви терпите, коли єврейські солдати штовхають ногами ваших сестер-мусульманок, коли єврейські солдати розстрілюють палестинських дітей на вулицях, невже у вас не розгорається жага помсти?! Скільки іще злочинів і принижень ви готові витерпіти, перш ніж вирушите на звільнення Благословенної Палестини?!

Невже ви чекаєте, щоб беззахисні і беззбройні сини Палестини протистояли озброєній армії, її кулям і бомбам?! Ви чекаєте, щоб вони виконали ваш обов’язок, який поклав на вас Всевишній Аллах, а саме — захист Умми від пригноблювачів?! Адже у вас є достатня кількість танків, літаків і боєприпасів, щоб назавжди видалити цю ракову пухлину із нашого організму! Хіба ви не чули слова Всевишнього Аллаха?

وَإِنِ اسْتَنصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ

«Якщо вони попросять вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні надати допомогу» (8:72).

Що ви скажете, коли Всевишній Аллах спитає: «Чому ви бездіяли, у той час як ваша Умма стікала кров’ю, ваших сестер принижували, а землю аль-Акси оскверняли?!».

О, правдиві сини мусульманських армій! Усі країни світу кинули ваших палестинських братів і сестер, включаючи зрадницькі режими в мусульманських країнах, яким ви служите, які нормалізували відносини з сіоністами, захищали і підтримували це злочинне єврейське утворення. Ми закликаємо вас встати проти цих несправедливих режимів, які несуть Уммі тільки страждання і приниження. Ці режими позбавили вас можливості реалізувати свій істинний потенціал у якості захисників мусульман і Ісламу!

О, правдиві сини мусульманських армій! Ви — нащадки великих мусульманських лідерів, ви — нащадки Халіда ібн Валіда (р.а.), нащадки Салахуддіна аль-Айюбі, Мухаммада ібн Касіма і Мухаммада Фатіха, нехай змилується над ними Аллах! Хіба не бажаєте ви послідувати їх прикладу, досягнути славетних перемог для цієї Умми та її релігії, щоб повернути колишню велич?!

Хіба не бажаєте ви заслужити пошану в цьому світі і велику нагороду в Наступному житті, хіба не бажаєте ви визволити аль-Аксу і знов підняти стяг єдинобожжя над аль-Кудсом (Єрусалимом) і зробити його столицею Другого Праведного Халіфату?! В ваших руках — надія Ісламської Умми, так будьте її героями, викорініть зрадницькі і боягузливі режими і надайте допомогу у встановленні божественної системи у виді Праведного Халіфату! Тільки ви можете визволити Палестину та усіх пригноблених мусульман по усьому світу. Прийшов час діяти!


Насрін Наваз
Голова жіночого відділу Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Субота, 6 Рабі ус-сані 1445 р.х.
21.10.2023 р.
№ 010 / 1445 х.

Головне меню