Голова Вищого комітету з переговорів (Ріяд Хіджаб) веде революцію до капітуляції

Сирія
Друкарня

В останні два дні мова йде про перемир'я, і докладено всіх зусиль для того, щоб воно досягло успіху на всіх сирійських землях.

Ця подія була відгомоном зусиль Комітету, викликаних Мюнхенською конференцією, проведеною під американо-російським керівництвом; Комітет був уповноважений встановити механізми для реалізації найяскравішого пункту досягнутих угод, який був названий «припиненням бойових дій» (припинення бойових дій щодо тих організацій, які не належать до терористичних за версією США). У цьому контексті в ЗМІ з'явилися заяви різних сторін, що підтримують це перемир'я, починаючи від Башара Асада, як повідомляє про це інформаційне агентство Сирійської Республіки, і закінчуючи Ріядом Хіджабом - головою Комітету з переговорів, який говорив про це, перебуваючи в Стамбулі і виступаючи від імені повстанських загонів. Це сталося після двох послідовних зустрічей з представниками загонів, в одній з яких брав участь спецпосланець США по Сирії Майкл Ратні, а в іншій - сам Хіджаб. Хіджаб займав високі керівні посади в партії «Баас» протягом багатьох десятиліть і завоював довіру Асада - старшого і молодшого - і служб безпеки, чого можуть досягти тільки покидьки, готові продати своїх рідних за мізерну ціну. І ось сьогодні Хіджаб і ті, які з ним, подібно до лисиць йдуть шляхом, початок якого - тимчасове перемир'я, а кінець - капітуляція і повернення злочинного режиму.

О жителі Шама, оплоту Ісламу!

Під гаслом «виняток терористичних організацій з цього перемир'я» будуть здійснені найжахливіші злочини проти вас і ваших дітей. Вбивства і репресії триватимуть до тих пір, поки ви не приймете то політичне рішення, яке нав'язується вам. Але цього не буде, з волі Аллаха. Ці перемир'я не зупинять пролиття крові і не припинять біль. Ви відчули на собі зраду цього режиму і його прислужників. А того, хто погодиться з цим режимом, який оголосив війну проти Аллаха і Його праведних рабів, чекає приниження. Ідіть шляхом вашого ватажка Мухаммада ﷺ і пам'ятайте: ті біди, муки, блокада, голод і заслання, які спіткали його ﷺ і його сподвижників, стали головною причиною доведення Ісламу до інших народів, де з мінаретів сьогодні доноситься той же азан, який читав Білял (нехай буде задоволений ним Аллах). Результатом їх стійкості було те, що ми пожинаємо сьогодні, а результатом вашої стійкості буде те, що обіцяє Аллах мовою свого Посланника ﷺ: «Воістину, Аллах показав мені землю, і я побачив її всю. І, справді, володіння моєї Умми досягнуть тих розмахів землі, які були мені показані». Яке ж це блаженство в обох світах, яка винагорода очікує вас, якщо це пророцтво здійсниться вашими руками, а самі ви станете його ключем за допомогою Праведного Халіфату за методом пророцтва! Ви подолали вже великий шлях, так остерігайтеся ж того, щоб ваші старання не опинилися на столі переговорів для того, щоб від них відмовилися делегати «опозиції» заради досягнення лояльності по відношенню до режиму Башара і заради втілення в Сирії західних рішень, які не принесли нам нічого, крім горя. Вони думають, що це питання залежить від невіри і його прислужників, забуваючи про слова Всевишнього Аллаха:

إِنَّ ٱلۡأَرۡضَ لِلَّهِ يُورِثُهَا مَن يَشَآءُ مِنۡ عِبَادِهِۦۖ وَٱلۡعَٰقِبَةُ لِلۡمُتَّقِينَ ١٢٨

«Воістину, земля належить Аллаху. Він дарує її у спадок тому зі Своїх рабів, кому забажає, і благої кінець приготований богобоязливим» (7:128).


Інформаційний відділ Хізб ут-Тахрір - вілаят Сирії
13 джумада аль-уля 1437
22.02.2016
011/1437

Головне меню