Йорданські служби безпеки заарештували студента-члена Хізб ут-Тахрір

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У четвер 26.11.2020 сили Головного розвідувального управління Йорданії провели обшук у домі студента Абдульхаміда аль-Джазі, члена Хізб ут-Тахрір.

Перевернувши усе в домі, вони конфіскували комп’ютер, мобільний телефон і книги, а потім заарештували його, при цьому тероризуючи решту жителів дому, незважаючи на їх прихильний вік.

У своєму коментарі інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Йорданії написав: «В останній час почастішали арешти членів Хізб ут-Тахрір, особливо студентів, які присвятили себе ісламському заклику, захисту Палестини і ісламських святинь, а також поширювали листовки з закликом відмовитись від нормалізації відносин з єврейським утворенням і не здавати Палестину, аль-Кудс і аль-Аксу євреям».

Далі зазначається: «Ці огидні дії сил йорданського режиму, які супроводжуються залякуванням студентів та їх родин, включаючи жінок, дітей і старих, тільки за те, що вони виражають свій гнів заради Аллаха і засуджують поступки по палестинській проблемі, викривають розмови режиму про свободу слова і захисту аль-Акси. Насправді цей режим першим зрадив аль-Кудс і святині мусульман, підписавши віроломні угоди про нормалізацію відносин з єврейським утворенням і погодившись захищати його безпеку».

На завершення підкреслюється: «Хізб ут-Тахрір продовжує займатись своєю діяльністю, щоб повернути Іслам у життя мусульман у затишку Праведного Халіфату. Кожен день у членів Хізба росте упевненість у перемозі, і вони знають ступінь слабкості цих режимів, які не можуть спати спокійно, лише почувши слово істини».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
02.12.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню