Дії помираючого сирійського режиму заохочуються міжнародним положенням, яке слугує прикриттям для його злочинів

Сирія
Друкарня

О мусульмани Сирії! Дії помираючого сирійського режиму заохочуються міжнародним положенням, яке слугує прикриттям для його злочинів.

Так нехай ваші дії будуть надихатися ісламською ак’идою, яка зобов’язує вас встановити ісламський Халіфат.

4 лютого 2012 р. на резолюцію, запропоновану Лігою арабських держав Раді Безпеки, яка закликала до мирного передавання влади у Сирії, було накладено вето Росією та Китаєм. 12 лютого Ліга арабських держав прийняла резолюцію із закликом до Ради безпеки створити та ввести в Сирію об’єднані арабські міжнародні миротворчі сили для спостереження припиненням вогню. 

Ліга також прийняла рішення про припинення роботи своїх спостерігачів, закликала до припинення усіх форм дипломатичних відносин із Дамаском, а також до посилення економічних санкцій. Ліга також заохочувала пропозицію Тунісу скликати конференцію «Друзів Сирії» 24 числа цього місяця, вказавши на важливість участі арабських країн у цій конференції. 

Будь-яка людина, яка розмірковує над цими пропозиціями, зрозуміє, що вони не є рішенням для кровавої бійні, від якої страждає народ Сирії, тому що вони не мають діючого механізму виконання. Пропозиції розраховані на введення Радою безпеки військ для забезпечення безпеки населення. Усі ці пропозиції безсилі перед правом вето супердержав, яким вони користуються, щоб догодити своїм інтересам! Ми не можемо забути резолюції Ради Безпеки ООН, які були винесені на проблеми мусульман, зокрема резолюції по благословенній землі Палестини.

Ці та їм подібні резолюції розкривають нам наступний факт, який повинен зрозуміти кожен : прийняття рішення не знаходиться у руках Ліги арабських держав. Навпаки, рішення – у руках колоніальних сил, зокрема Америки, яка бореться за землю Сирії, у той час як Ліга арабських держав є ареною цієї боротьби.

Найактивнішою країною у цьому конфлікті є Америка, яка скеровує сирійський режим. Саме Америка привела родину Асадів до влади і підтримувала їх у досягненні своїх інтересів та інтересів євреїв. Сьогодні Америка розуміє, що положення Асада є нестабільним, а отож, вона не може гарантувати свої інтереси у регіоні. Тому Америка шукає іншого підходящого агента, щоб замінити Асада. Але імідж цього агента не повинен бути таким негативним, як у Асада, щоб введення людей в оману було більш легким. У зв’язку з цим, вона дала Асаду більше часу, щоб підготувати на його заміну іншу маріонетку. Саме тому вбивства та пригноблення продовжуються.

О мусульмани!

Режим Башара знаходиться на межі колапсу. Це факт відомий будь-якому спостерігачеві.

Не дозвольте Америці замінити одну маріонетку іншою, і таким чином втримати владу у Сирії у своїх руках. Інакше, ваша кров буде пролита даремно, а ваші жертви будуть марними. Ви маєте більше права на владу та більше підходите на роль правителя в силу жертв, які приносите ви та ваші щирі солдати, які врешті решт за волею Аллаха стануть переможними володарями сили. 

Не схиляйтеся до Ради Безпеки у надії, що вона вирішить вашу проблему, тому що це є забороненою дією, так само як  є політичним самогубством.

Ми, у Хізб-ут-Тахрір, закликаємо вас отримати урок із того, як Рада Безпеки чинить віроломно та зрадницьки по відношенню до вашої проблеми. Ви не повинні дозволяти Національній раді та Лізі арабських держав втручатися до вашої революції. Рішення проблеми передусім залежить від віри в Аллаха, звернення за допомогою тільки до Нього та прихильності методу Пророкаﷺ у здійсненні змін.

Воно також залежить від припинення усіх зв’язків з іноземними силами, які переслідують сумнівну мету. Рішення  також  залежить від незалежних сил, які сильні та ефективні за допомогою Аллаха. Режим боїться цих сил і багато що чинить проти них. Ці сили повинні звернутися зі щирістю до сирійського народу для участі у процесі змін, а також щиро звернутися до ваших синів у лавах сирійської армії, щоб вони надали підтримку релігії та захистили свій народ. А також потрібно щиро звернутися до ісламських народів, щоб вони надали вам підтримку проти ваших та своїх правителів, та виступили на вашому боці проти кожного, хто виступить проти вас.

Шановні непокірні офіцери та солдати сирійської армії!

Істинні зміни у Сирії залежать від вас. Ми, у Хізб-ут-Тахрір, звертаємося до вас із нашою Вірою, яка полягає у тому, що лише Аллах є Творцем, Підтримкою та Управителем. Ми протягаємо вам чисту руку, яка присягнулася Аллаху скинути цей режим, викоренити вплив невірного Заходу замість того, щоб спиратися на нього та встановити ісламську державу – Халіфат за методом Пророкаﷺ, а не світську громадянську державу, яку хочуть встановити невірний капіталістичний Захід та його послідовники у Національній Раді. Так простягніть же свою руку Хізб-ут-Тахрір для укладення з ним найблагороднішої угоди, за допомогою якої ви отримаєте найшановніше звання – коли Іслам та мусульмани будуть називати вас Ансарами (помічниками) Аллаха та Його релігії, після чого Аллах нагородить вас могутньою перемогою. Аллах говорить: 

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ

 «О ви, які увірували! Якщо допоможете Аллаху, допоможе Він вам та зміцнить ваші стопи» (47:7).

Хізб ут-Тахрір
Вілаят Сирії
21 рабі уль-авваль 1433 г. х.        
13.02.2012

Головне меню