Заради демонстрації своєї вірності Америці пакистанське військове керівництво перейшло усі кордони

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Пакистані в своєму прес-релізі заявив:

«Пакистанське військове керівництво перейшло усі кордони, щоб довести свою лояльність американському хазяїну. Пакистанське керівництво дозволило Америці використати свій повітряний простір для БПЛА,звідки ті легко досягають Кабула. Після тісної координації з військовим керівництвом Пакистану 31 липня 2022 року Америка нанесла удар з безпілотника по громадянському дому в Кабулі, в результаті чого був вбитий шейх Айман аз-Завахірі, нехай помилує його Аллах. Нинішнє військове керівництво Пакистану сприяло нанесенню удару в угоду президенту США Джо Байдену. Вони вбили шейха аз-Завахірі, щоб підняти рейтинг Байдена, оскільки його чекають важкі проміжні вибори.

О, мусульмани Пакистану! Ось так військове керівництво встало на сторону колонізатора проти нас і нашої армії. Нам треба працювати над викоріненням американського впливу в Пакистані і встановленням Праведного Халіфату.

О, офіцери армії Пакистану! Хіба ви не бачите зрадництва свого керівництва? Хіба не настав час для змін? Вставайте і надайте допомогу у встановленні Праведного Халіфату, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва! Встановіть правителів, які люблять народ, а народ любить їх, які вдень і вночі піклуються про справи Умми! О, офіцери, Хізб ут-Тахрір закликає вас до спільної діяльності,покваптесь же до довольству Аллаха! Ви досягнете перемоги або падете шахідами!».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая», №404
12 Мухаррама 1444 р.х.
10 серпня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню