Мусульмани повинні піклуватись про в’язнів і підтримувати їх

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У своєму звіті, опублікованому у середу, Палестинська комісія по справам ув’язнених і колишніх ув’язнених заявила, що стан здоров’я учасників голодовки погіршується з кожним днем і що ситуація стає дуже тривожною і небезпечною.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині прокоментував це у прес-релізі наступними словами: «Порятунок ув’язнених — це обов’язок усієї Ісламської Умми, особливо тих, хто на це здатен. Таким є веління Аллаха і Його Посланця ﷺ. Усі сили Умми повинні озадачитись порятунком в’язнів єврейського утворення і звільненням благословенної землі. Умма здатна на це. А залишати ув’язнених вести боротьбу в одиночку подібно сиротам — це неправильно.

Двохмільярдна Умма повинна відгукнутись на веління Аллаха і Його Посланця ﷺ і вжити термінових заходів по порятунку в’язнів. Проблема ув’язнених і проблема окупованої землі взаємопов’язані. В’язні, кинувши виклик загарбникам, пролили світло на проблему окупованої святині і благословенної землі. Такі люди не повинні залишатись в полоні. Треба кинути усі сили на те, щоб негайно звільнити їх. Мовчати про несправедливість — великий злочин перед Аллахом і Його Посланцем ﷺ, а також зрадництво у відношенні Умми і в’язнів, які томляться у тюрмах єврейського утворення».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
10.11.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню