Умма, чия конституція — Коран, а лідер — Мухаммад ﷺ, не буде повержена!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Інформаційний сайт «Yemen News» повідомив, що 5 квітня 2024 року в межах коранічного проекту «Натхнення Корану» було прослухано 500 читців Священного Корану. Захід пройшов на півночі сектора Газа, незважаючи на масові вбивства палестинських родин, які тривають вже 182-й день поспіль.

«Ар-Рая»: такою є Газа — незважаючи на зрадництво, біль втрати, голод і війну, 500 хафізів Корану, хлопчиків і дівчаток закінчують навчання в осадженій північній Газі. Газа продовжує давати нам уроки стійкості, її жителі не волають ні до кого, окрім свого Господа, вони не потребують нікого, окрім Нього, вони упевнені, що перемога — тільки від Аллаха, від Того, в чиїх руках — ключі небес і землі, вони переконані, що до Нього будуть повернуті справи.

وَكَانَ حَقّاً عَلَيْنَا نَصْرُ الْمُؤْمِنِينَ

«і Нашим обов’язком було допомагати віруючим» (30:47).

Проти народу Гази обрушились усі, починаючи з Заходу і закінчуючи їх подільниками. Невіруючі і пособники із числа мусульман забезпечили євреїв усіма видами техніки і зброї, щоб ті не залишили нікого в живих в секторі Газа. Але це тільки примножило віру мусульман і довольство тим, що предопреділив для них Аллах.

الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَاناً وَقَالُوا حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ * فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللهِ وَفَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ وَاتَّبَعُوا رِضْوَانَ اللهِ وَاللهُ ذُو فَضْلٍ عَظِيمٍ

«Люди сказали їм: «Народ зібрався проти вас. Побійтесь же їх». Проте це лише примножило їх віру, і вони сказали: «Нам досить Аллаха, і який чудовий цей Попечитель і Хранитель!». Вони повернулись з милістю від Аллаха і щедротами. Зло не торкнулось їх, і вони послідували за довольством Аллаха. Воістину, Аллах володіє великою милістю» (3:173,174).

Народ Гази читає Коран, розмірковує над ним і діє згідно з ним. А як щодо тих, хто носить тюрбан? Вони читають Коран, але він зворушує їх серця, вони лестять правителям і ігнорують слова Всевишнього Аллаха:

وَكُلُّهُمْ آتِيهِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ فَرْداً

«Кожен із них явиться до Нього в День воскресіння на самоті» (19:95).


Газета «Ар-Рая»
1 Шавваля 1445 р.х.
10 квітня 2024 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню